Je hebt ze vast al bij je medestudenten gezien, de prachtige Creatrix Populus truien & jij kan natuurlijk niet achterblijven!

Wij verkopen tegenwoordig niet alleen truien maar ook leuke t-shirts!
De heerlijke trui wordt verkocht voor maar €15 en een shirt is al van jou voor maar €10.

Dus waar wacht je nog op? Koop snel je Creatrix Populus kleding en shine like a star samen met je medestudenten!

Binnenkort organiseren wij een aantal momenten waarop de kleding gekocht kan worden. Kan je nou echt niet wachten? Stuur ons dan een PB voor een afspraak!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Creatrix Populus added a cover video. ... See MoreSee Less

View on Facebook

DJ CONTEST: Het Grote Inholland Kerstgala

Het is weer bijna december en dat betekent natuurlijk dat het Grote InHolland Kerstgala er weer aankomt!

Wij geven alle DJ-talenten van Inholland Haarlem de mogelijkheid om de hun beste plaatjes en leukste kersthits te draaien tijdens het kerstgala op de talentstage in Patronaat Haarlem!

Aangezien we bij InHolland een hoop DJ-talenten rond hebben lopen gaan we er een kleine wedstrijd van maken: mogen de beste winnen!

Wat moet je doen?
Lijkt het jou nou super vet om de zaal plat te draaien tijdens het kerstgala? stuur dan jouw motivatie, ervaring & muziek (Soundcloud, YouTube etc.) naar info@creatrixpopulus.nl .Opgeven kan tot 20 november.

Zorg dat ervoor dat jij tussen de rest uit springt, want van alle aanmeldingen zullen er 4 DJ's uitgekozen worden om te komen draaien!

Succes!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Heb jij altijd al in het buitenland willen studeren? en heb jij altijd al internationale ervaring op willen doen tijdens je studie?

Creatrix Populus laat jullie kennis maken met: De BuitenlandBeurs, hét event speciaal voor studenten met buitenlandambities.

Tijdens De BuitenlandBeurs / Go-Abroad Fair informeren ruim 110 (onderwijs)instellingen en organisaties uit meer dan 30 verschillende landen studenten over een studie-gerelateerde stap naar het buitenland. Daarnaast worden er doorlopend interessante sessies aangeboden met praktische informatie en vertellen studenten die zelf naar het buitenland zijn gegaan over hun ervaringen.

De BuitenlandBeurs vindt plaats op De BuitenlandBeurs / The Go-Abroad Fair (Utrecht, NL) Vrijdag 24 en zaterdag 25 november aanstaande in Jaarbeurs Utrecht. Beide dagen is de beurs geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur en gratis aanmelden is mogelijk op www.buitenlandbeurs.nl
... See MoreSee Less

View on Facebook

Onlangs is bekend geworden dat de naam van de opleiding MEM gaat veranderen naar : Creative Business. Wij zijn benieuwd naar jullie mening over de naam wijziging.

👍 = Goed
😂 = Het maakt mij niet zoveel uit
😡 = Totaal niet mee eens
... See MoreSee Less

View on Facebook

Het is natuurlijk niet makkelijk om te blijven leren tijdens de ''zelfstudieweek'' (vakantie).

Om jullie een beetje op weg te helpen, staan er in onderstaand film een aantal tips om sneller te leren!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Maak kennis met:

De Mediacommissie!

De enthousiaste MEM-studenten: Daan Kouijzer, Django van den Busken, Boki Veldscholten, Jim de Klerk en Shanice Putker vormen onze Mediacommissie.

Deze creatieve toppers verzorgen al het video en promotiemateriaal van Creatrix Populus. Denk dus aan al onze toffe Posters, de promo film of de toekomstige Humans of Creatrix.

Heb je vragen over de Media Commissie? of nog tips/ideeën die ze kunnen gebruiken voor nieuw materiaal? Spreek ze dan gerust aan!
... See MoreSee Less

View on Facebook

ADE is begonnen!

Één van Amsterdams grootste evenementen is deze week weer van start gegaan!

Overdag functioneert het ADE als een platform voor de elektronische muziekindustrie. Tijdens de ADE University worden veel toffe conferenties, lezingen, workshops en demonstraties gegeven.

's Avonds en 's nachts speelt het ADE zich af in Amsterdamse poppodia, clubs en andere uitgaansgelegenheden, waar dan de bekende en minder bekende dj's en musici uit binnen- en buitenland voor publiek optreden.

Heb jij al toffe feesten gepland tijdens ADE?

Wij wensen alle MEM-studenten die aanwezig zijn bij zowel de ADE-University als de ADE-feesten, ontzettend veel plezier!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Maak kennis met:

De activiteitencommissie!

De enthousiaste studenten: Merel Gruijs, Mayke Luijendijk, Rosita de Lange & Anouk Sjouwerman vormen samen onze nieuwe activiteiten commissie.

Deze toppers zullen er aankomend jaar weer voor zorgen dat de tofste gastcolleges, excursies en andere interessante media-gerelateerde zaken georganiseerd worden.

Heb je nou vragen over de activiteitencommissie of een leuk idee voor nieuwe gastcolleges/excursies? spreek ze gerust aan!
... See MoreSee Less

View on Facebook