Creatrix Populus

Wordt lid!

Slecht €5,00

Als lid van Creatrix Populus krijg je verschillende voordelen. Je zit ook niet vast aan verplichtingen!

'te' gezellig

Als lid van Creatrix Populus weet je zeker dat je een gezellige jaren tegemoet gaat! Je maakt vrienden voor het leven en je bouwt ondertussen aan je netwerk.

Work hard, party hard!

Als Lid van Creatrix Populus ben je altijd als eerste uitgenodigd voor de leukste feesten, borrels, activiteiten excursies en kan je mee op de creatrip!

  Date of birth

  I am a: ManVrouwAnders

  Study:

  When did you start with your study?

  I am a:StudentTeacher

  Door te drukken op aanmelden ga ik akkoord met de jaarlijkse contributie van 5,00 euro, die automatisch van mijn bankrekening wordt afgeschreven. Het lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd indien er geen wederopzegging plaatsvindt. Opzegging kan alleen door middel van een e-mail naar info@creatrixpopulus.nl en dient voor het nieuwe de start van het nieuwe collegejaar binnen te zijn bij Creatrix Populus. In het e-mail bericht is het noodzakelijk je studentnummer, voor- en achter- naam te vermelden. Bij het instemmen met de algemene voorwaarden gaat men akkoord met het delen van de voor- en achternaam, e-mail adres en Creatrix Populus-lidnummer aan selecte partners waarmee Creative Populus samenwerkt, o.a. voor gebruik van de Creatrix Populus website.

  English