Creatrix Populus

Creatrip

CREATRIP! De studiereis van onze studievereniging. Voor velen het jaarlijks hoogtepunt waar je heel de studie op teruggeblikt. Lees hieronder alle reizen die al in de boeken staan of neem een kijkje op Instagram.

Creatrip heeft een eigen Instagramaccount genaamd creatrip. Daar wordt het laatste nieuws gedeeld over de volgende reis!

Hamburg

2022

Nadat we de buren op school hadden wakker gemaakt gingen we met onze rode truien op pad naar Hamburg! Na vertraging aangekomen bij hygiënische hostel met mooi uitzicht gingen we snel de stad of hoerenbuurt verkennen. Voor we het wisten was het al avond, en gingen we lasergames of ongelofelijk vals zingen. Creatrippers die waren uitgezongen gingen onsubtiel een overdosis aan cocktails halen beneden. Later op de avond was het een ouderwets Creatrix feest waar wij, als altijd, het licht uitdeden. Speciale dank deze avond aan garderode-dame Mike!

Brak maar fit ging iedereen zijn vrijemiddag in, de meeste op stepjes. s ´Avonds gingen we de partyboot op. De avond in volle gang, gingen we naar Docks, daar traden ViniVici op. Het was een groot feest vooraan het podium of op het balkon. De avond was zo mooi dat het al iets te snel voorbij was. Na het uitbrakken op de Kermis kon de terugreis beginnen. Met nog een lekkere tussenstop in Hengelo was Creatrip 2022 Hamburg alweer voorbij. En wat zijn we uit geweest!

Reisorganisatie Creatrip 2022 Hamburg: Juup Leis, Sophie Geul, Mike Schoone, Thim van Koot, Twan van Tol, Rinze Auke Nauta, Dewi Dellenbag en Kenneth Sudmeijer.

Groepsfoto reis

Praag

2021

Na de corona jaren mochten we eindelijk. Creatrip 2022 ging door! Na een twaalf uur durende kut reis waar het of te warm of te koud was in de bus, waren we in het begin nog stil. Tot dat een dikke Andre Rieu look-a-like op z´n Tsjechisch Frozen begon te zingen, toen ging het los. Elmar en Wessel begonnen de salsa te dansen waarna de andere 78 snel meededen. Wat volgde, de eerste legendarische, en natte, avond met een luidkeelse versie van Piano man.

Brak werden we wakker op het balkon en gingen wij de stad verkennen, op onder andere stepjes. De avond volgde al snel waar we gingen midgetgolfen en naar Duplex, één van de meest beroemdste clubs ter wereld. De avond was goed, het bier bij de receptietap was goed, het eten tegenover het hostel wat minder. De laatste volle dag hingen alle creatrippers maar weer eens de toerist uit. Als laatste gingen we naar de club met zeven verdiepingen met een moeilijke naam. Toen Creatrix zelf daar het licht uit had gedaan was de reis volbracht, al hadden we alleen nog een lange busreis voor de boeg.

Reisorganisatie Creatrip 2022: Juup Leis, Chelloovanoort, Mike Schoone, Thim van Koot, Lilian Gortenmulder, Sophie Geul en Anne Gardien.

WhatsApp Image 2023-07-13 at 22.25.35

Berlijn

2019

Een van de hoogtepunten was de avond waarop we gingen bowlen. We hadden bijna de hele bowlingbaan gereserveerd voor Creatrip en na een paar biertjes namen we de controle over de muziek. De sfeer was geweldig dat er volop gedanst, gezongen en gelachen werd. Het personeel was dol enthousiast en genoot mee met onze feestelijke energie. Andere geslaagde avond de karaokeavond. Iedereen zong enthousiast duetten en genoot van de muziek. Helaas moesten we na 2,5 uur vertrekken omdat we weer verder moesten. Op dat moment stond er nog meer dan 5 uur aan muziek voor ons in de wachtrij.

Ook zijn er veel kleine momenten geweest, die je alleen zult herinneren als je erbij was. Het roepen van ‘’MAANNNUUUHHHHH’’, de telefoon van Tietze die kwijt was, de lift gesprekken in ons hostel, de vele döner die gegeten werd en de chauffeur die vrolijk meedronk.

Al met al was de Creatrip naar Berlijn in 2019 een onvergetelijke ervaring. Van het bowlen en de karaoke-avond tot de grappige momenten en het heerlijke eten, we hebben zoveel mooie herinneringen gemaakt. Deze reis was absoluut een succes en zal altijd in onze gedachten blijven als een geweldige Creatrip.

Reiscommissie Creatrip 2019 / Emma, Deborah, Maaike, Amy, Nikki en Joey

WhatsApp Image 2023-07-13 at 22.27.07

Gent

2018

De allereerste Creatrip was er in 2018. Op 16, 17 en 18 november deed de vereniging Antwerpen en Gent aan. Het was een reis met veel gezelligheid, dansjes en veel brakke gezichten. Tijdens De Creatrip 2018 zijn we onder andere naar het grootste mediacomplex van de Benelux geweest.

Reiscommissie Creatrip 2018: Gertjan van Ee, Emme Eijer, Kenneth Lange, Daan Kouijzer, Janel Bosscha en Maud Rullmann.

English