Creatrix Populus

Bestuur & Commissie

Het bestuur van Creatrix Populus zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Het bestuur bestaat uit een voorzitter die zorgt ervoor dat punten geagendeerd wordt. Een penningmeester, die onder andere zorgt voor het betalen van de contributie. Een secretaris, maakt notulen en houdt zich bezig met media en een vicevoorzitter, ondersteunt de andere bestuursleden. 

Juup

President

Dewi

Vice-voorzitter

Kenneth

Treasurer

Sophie

Secretary

Activity committee

De activiteitencommissie organiseert verschillende activiteiten voor Creatrix Populus. Het zijn verschillende activiteiten als: Creatrix bowlen, gastcollege, excursies naar bijvoorbeeld Hilversum en veel meer. Lijkt het jouw tof om dat soort activiteiten te regelen en je netwerk uit te breiden, kom dan bij de activiteitencommissie.

Party committee

Creatrix Populus staat bekend als feestbeesten, en dat doen wij graag! De feestcommissie organiseert voor alle leden de tofste feesten in de leukste kroegen in Haarlem. Ben jij het grootste feestbeest en heb jij de gekste ideeën voor de meest legendarische feesten, kom dan bij de feestcommissie.

Media committee

De mediacommissie zorgt ervoor dat alles op de socials er goed uitziet. Ook zorgen zij ervoor dat alle activiteiten mooi in beeld worden gebracht. Ben jij een online creatief wonder en heb jij leuke ideeën over onze socials, kom dan bij de mediacommissie.

Travel committee

Elk studiejaar gaat Creatrix Populus op reis, De Creatrip. Op Creatrip gaan we naar een stad voor het weekend van het jaar. In het weekend staan activiteiten en feesten gepland. Ben jij de reisleider die samen met de reiscommissie een te gekke reis kan organiseren, kom dan bij de reiscommissie.    

Alumnicommissie

Wanneer je bent afgestudeerd kan je terugkijken op een mooie tijd. Het is zonde als dat in één keer is afgelopen. Daarom heeft Creatrix Populus een Alumni groep waar alle afgestudeerde leden een paar keer in het jaar samen komen bij de leukste activiteiten. Ben jij Alumni en wil je nog graag activiteiten organiseren voor de vereniging, kom dan bij de Alumnicommissie.

Historie van bestuur

Sinds 2016 hebben verschillende besturen samen met haar commissieleden hard gewerkt om de mooiste momenten te maken.

Bestuursjaar 2021-2022

Anne Gardien

voorzitter

Juup Leis

vicevoorzitter

Chelloovanoort

penningmeester

Sophie Geul

secretaris

Bestuursjaar 2020-2021

Bente van Paridon

voorzitter

Anne Gardien

vicevoorzitter

Kimberly Dekker

penningmeester

Chelloovanoort

secretaris

Bestuursjaar 2019-2020

Bente van Paridon

voorzitter

Lex van Straalen

penningmeester

Roos Klap

secretaris

Kelly van Bakel

vicevoorzitterV

Bestuursjaar 2018-2019

Emma Eijer

voorzitter

Lex van Straalen

penningmeester

Tess Kramer

secretaris

Judith Wassenaar

vicevoorzitter

Bestuursjaar 2017-2018

Eva Gardien

voorzitter

Bestuursjaar 2016-2017

Killian Popken

voorzitter

Ilona Broeders

penningmeester

Gioya Hessing

secretaris

Martijn Rengelink

vicevoorzitter

English