Creatrix Populus

Alumni

Als alumnus van Creatrix Populus geniet je van een breed scala aan voordelen. Onze jaarlijkse alumni-borrels zijn dé gelegenheid om je mede-afgestudeerden weer te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, terwijl je geniet van een ontspannen sfeer, verfrissende drankjes en uitloopt naar een feest! Deze bijeenkomsten bieden een uitstekende gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen binnen je vakgebied.

Ben je nog niet ingeschreven als alumnus van Creatrix Populus? Wacht dan niet langer en meld je vandaag nog aan via het onderstaande aanmeldformulier!

 

Slecht €2,50

Hierdoor blijf jij betrokken bij je favoriete studievereniging.

Exclusieve evenmenten

Je wordt uitgenodigd voor exclusieve Creatrix Alumni-activiteiten.

Netwerk

Doormiddel van jouw ervaring kan jij wat betekenen voor de huidige Creatrix Populus generatie.

Door lid te worden van onze alumnigemeenschap blijf je op de hoogte van toekomstige evenementen, krijg je toegang tot exclusieve content en word je onderdeel van een dynamisch netwerk van professionals die dezelfde passie delen.

Heb je altijd al iets willen betekenen voor de huidige studenten? Bij Creatrix Populus waarderen we de kennis en ervaring van onze alumni. Als alumni-lid kun je je expertise delen door middel van gastcolleges, workshops, excursies of andere vormen van betrokkenheid. Wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de volgende generatie professionals? Neem dan contact met ons op via info@creatrixpopulus.nl en ontdek hoe je een verschil kunt maken.

Creatrix Populus is meer dan alleen een studievereniging – het is een hechte gemeenschap van gedreven individuen die elkaar blijven ondersteunen, zelfs nadat het afstuderen voorbij is. Sluit je aan bij ons netwerk en maak deel uit van een inspirerende reis vol groei, verbinding en professioneel succes. Samen vormen we een krachtige community die de toekomst vormgeeft.

    Geboorte datum:

    I am a: ManVrouwAnders

    Afgeronde opleiding: MEMIMMCBICB

    Afgestudeerd op:

    English