Het bestuur

Maak kennis met het bestuur en de commissies

Maak kennis met het dagelijkse bestuur van studievereneging Creatrix Populus. Het bestuur coordineert alle commissies aan die onderdeel zijn van de studievereneging. Meer weten over de commisies? Scroll dan naar beneden. 

Emma Eijer

Voorzitter

Judith Wassenaar

Vice voorzitter

Tess Kramer

Secretaris

Lex van Stralen

Penningmeester

Commissies

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert activiteiten voor leden van Creatrix Populus. Ze regelen bezoekjes aan tv programma's, laten ons backstage mee kijken op evenementen of regelen een gastspreker voor een interessant college.

Mediacommissie

De mediacommissie voorziet de studievereniging van beeldmateriaal. Denk hierbij aan het maken van flyers, video's en foto's voor of tijdens activiteiten. Ben je creatief en handig met photoshop? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Feestcommissie

Studenten houden natuurlijk van een feestje. En wat is er nou beter dan samen met je studiegenoten vieren dat er weer een periode voorbij is? De feestcommissie organiseert elk jaar meerdere te gekke themafeestjes in de leukste kroegen in Haarlem.

Reiscommissie

De entertainment industrie kent geen grenzen. Daarom gaat Creatrix Populus ook een keer in het jaar internationaal. Ben jij een echte regelkampioen, internationaal georienteerd en hou je van reizen? Dan is de reiscommissie voor jou!

Lid worden van een commissie?

Creatrix Populus is altijd op zoek naar enthousiaste studenten die de commissies willen versterken. Heb jij ambities, wil jij je zelf ontwikkelen of je cv aanvullen met extra activiteiten? Stuur dan een mail naar Creatrix Populus en wie weet versterk jij straks een van de commissies.