Bestuur

De vereniging wordt geleid door het bestuur. Het bestuur heeft de algemene leiding over de vereniging en de verantwoordelijkheid toezicht te houden op het naleven van de statuten. Het bestuur, bestaande uit 3 personen, draagt zorg voor zowel de algemene bestuurstaken alsmede de coördinatie van de 4 commissies.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van MEM gerelateerde activiteiten waaronder; inspirerende gastcolleges, excursies en het boekenruil platform.

Feestcommissie

De feestcommissie organiseert alle feestelijke activiteiten van de vereniging. Elk kwartaal wordt er een borrel georganiseerd en aan het einde van het schooljaar organiseer de vereniging elk jaar een eindejaarsbarbecue.

Mediacommissie

Bij een studievereniging van de opleiding Media & Entertainment Management kan een professionele mediacommissie niet missen. Bij de mediacommissie verzorgen we de vormgeving van elke media-uiting. Dit is in de meest brede zin van het woord. Van een posterontwerp voor een evenement tot aan de aftermovie, en van de foto’s op social media tot aan de logo’s op een sleutelhanger. Talent is altijd welkom, dus als je graag een handje wil helpen neem dan gerust contact met ons op.

Reiscommissie

De nieuwste commissie binnen de studievereniging: de reiscommissie. Deze commissie verzorgt alle binnenlandse en buitenlandse studiereizen voor de leden. De studiereis wordt van top tot teen geregeld. Activiteiten, vervoer, hotel en ook het eten wordt door de commissie verzorgt.

Ereleden