Alumni

Afgestudeerd, maar wel betrokken blijven?

Na je studie trek je de wijde wereld in, en bewandel je je eigen carrièrepad. Het zou kunnen dat je opzoek bent naar een uitdagende baan, een leuke opdrachtgever, of misschien is er wel een vacature vrij bij jouw werk waar je graag een competent iemand op wil. Als alumni lid van Creatrix heb je alle toegang tot een breed netwerk om je met bovenstaande zaken te helpen!

Voordelen voor een alumni

Alumniborrels

Ja, ja. Na dit biertje ga je écht naar huis. In de afgelopen jaren heeft Creatrix Populus naam gemaakt in Haarlem als de gezelligste vereniging en ook na jouw studie mag dit niet zomaar voorbij gaan! Tijdens de alumniborrels is er eens in de zoveel tijd de mogelijkheid om weer bij te praten met jouw oud klasgenote. Oké, nog één biertje dan.

Netwerken

Tijdens je studie heb je het al vaak gehoord: Netwerken is het belangrijkste wat er is. Ook na jouw studie kan het zomaar eens zo zijn dat jouw oud klasgenoten iets voor jou kunnen betekenen! Bij de netwerkborrels die je alleen als alumni kan bijwonen heb jij de mogelijkheid om je contactenkring verder uit te breiden!

Creatrix Lustrum

Creatrix Populus mag volgend jaar 5 kaarsjes uitblazen en als alumni-lid ben je van harte uitgenodigd om dit met ons mee te vieren! Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topfeest: Een drankje, een praatje en vooral de gezelligheid die van Creatrix gewend bent!

En nog veel meer!

Via de besloten Facebookpagina blijf jij in contact met al je oud klasgenoten, zie je wie er naar de borrels komen en blijf je op de hoogte van alles wat Creatrix Populus in de toekomst gaat doen! 

Meld je aan als Alumni!

  Voornaam:
  Achternaam:
  Geboortedatum:
  Straatnaam:
  Huisnr. + Toevoeging:
  Postcode:
  Plaatsnaam:
  Emailadres:
  Telefoonnummer:
  Afgeronde opleiding: MEMIMMCBICB


  Afgestudeerd op:
  IBAN: